CD Persen bij de Music Group

Uw cd persen compleet met drukwerk? Bij de Music Group bent u aan het juiste adres. Als het om uw dvd of de cd gaat dan wilt u zeker de allerbeste kwaliteit. Door het kiezen voor de beste met veel ervaring voor uw muziek of andere multimedia heeft u al de eerste stap gezet op het gebied van professionalisering. Echter is de eerste indruk van uw project belangrijk voor het gewenste succes. Daarom is uw cd of dvd persing niet compleet zonder een bijpassende super vormgeving. U heeft immers aan alle details gedacht en uw best gedaan om een prachtige opname of video clip te kunnen maken.

cd Holland

Het ontwerp van de cd verpakking verdienen dezelfde behandeling. De hoes en of speciale verpakking van de geluidsdrager is namelijk een zeer belangrijk onderdeel van de presentatie.

Wij kunnen uw verpakking voorzien van een professionele bedrukking die de fans zullen verbazen.

Eigen offset drukkerij

Bij het maken van een CD is het belangrijk om voor de juiste cd drukkerij te kiezen. Bij ons is een cd maken niet alleen voordelig, maar wij hebben ook jarenlange ervaring en expertise op het gebied van een dvd of een cd persen.

Voor de vormgeving en het ontwerp beschikken wij over ruime ervaring in onze eigen design studio. Onze grafisch ontwerpers van de Music Group BV kunnen de gehele vormgeving maken met veel tips bijvoorbeeld een Barcode en Bestelnummer voor de download en de verkoop bij Bol.com,  maar als u zelf een ontwerp heeft kan dat ook natuurlijk wij kijken graag alles kosteloos na en maken nog een drukproef. Wij zoeken samen met de klant naar de best passende oplossing en verpakking voor het product.

Meer informatie?
Wilt u uw CD PERSEN ? Wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek www.musicgroup.nl
T: 0495-564145
WhatsApp: 06 - 22498565
(7 dagen in de week)

CD Maken

Door meer dan 25 jaar ervaring kunt u vertrouwen op ons.

Onze service verlenen we niet alleen aan veel bedrijven en instellingen, maar ook aan bekende artiesten en bands o.a.: Elvis Presley repertoire, Dries Roelvink, Joop van de Ende Producties, En de Mol Entertainment, Danny de Munk, Edwin Evers Band, De Dijk, Doe Maar, Toontje Lager, The Cats , Massada , en vele andere.

Kijk voor de mogelijkheden op www.musicgroup.nl
Of mail naar info@musicgroup.nl - na 18.00 uur ?? cdfabriek@ziggo.nl