Doe ook mee met de Welkom in Holland giftbox!

De Welkom in Holland giftbox. Deze luxe cd-box met USB-stick zit boordevol muziek van Nederlandse artiesten. Maar dat is nog niet alles. De cadeaubox bevat namelijk ook allerhande kortingsbonnen en acties van bedrijven. Zo biedt u uw klanten en relaties een origineel en uiteenlopend (kerst)geschenk. Inclusief een leuke attentie van uw eigen bedrijf?

Wat houdt de Welkom in Holland giftbox in?

Welkom in Holland heeft speciaal voor deze cadeau-actie een unieke cd / USB stick samengesteld. Het wordt echt een feest der herkenning en de titel Welkom in Holland past daar dan ook perfect bij. De cd is in Nederland en België los verkrijgbaar via alle bekende verkooppunten. Maar daarnaast gaan we deze cd ook exclusief weggeven in de vorm van een unieke giftbox. De cd wordt inclusief USB-stick verpakt in een luxe kartonnen digipack. Voorzien van kortingsbonnen en interessante acties van de meest uiteenlopende bedrijven bij u uit de regio.

Promotie via de Welkom in Holland giftbox!

Wilt u ook uw bedrijf onder de aandacht brengen via deze giftbox? Dat kan! We zoeken namelijk nog verschillende bedrijven om de box zo waardevol en origineel mogelijk te maken. Misschien dat u een kortingsbon van uw bedrijf aan de cadeaubox wilt toevoegen? Of iets anders aan de ontvanger van de giftbox cadeau wilt doen? Neem als u interesse heeft in elk geval contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. En weet u wat het mooie is? Voor de eerste 500 exemplaren van de box die u bij ons aanvraagt, betaalt u helemaal niets! Bovendien plaatsen we een gratis link naar uw bedrijf op welkominholland.nl

Wees er wel snel bij!

cd Holland

De giftbox bevat dus promoties en kortingsacties van allerlei bedrijven. Maar daarbij is het wel de bedoeling dat we voor een gevarieerd aanbod zorgen. Het is als bedrijf daarom van belang om er snel bij te zijn.

Als er al te veel bedrijven van dezelfde strekking u voor zijn gegaan, kunnen wij u niet meer opnemen in de cadeaubox. En dat zou natuurlijk zonde zijn!

Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op als u geïnteresseerd bent want Vol=Vol Stuur een mail naar redactie@welkominholland.nl.

Wij nemen dan snel contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Welkom in Holland is onderdeel van The Musicgroup bv - al meer dan 25 jaar toonaangevend www.musicgroup.nl